Home » Nieuws » Gratis bezoekersregistratie Vakbeurs Energie

Gratis bezoekersregistratie Vakbeurs Energie

02 augustus 2019

De gratis bezoekersregistratie van de 15de editie van Vakbeurs Energie is open. Het evenement voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Vakbeurs Energie

Op Vakbeurs Energie tonen de koplopers in de energietransitie hun laatste innovaties en oplossingen: men deelt er kennis en doet er zaken in het kader van onder meer binnenklimaat, elektriciteit en warmte, gebouwschil, smart energy, opslag en verlichting. 

Vakbeurs Energie vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als: 

- Zero Emission | Ecomobiel - over duurzame mobiliteit 

- Industrial Heat & Power - over de industriële energievoorziening 

- PREFAB - over industrieel en modulair bouwen en renoveren 

Gratis registratie

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren. 

Samen zijn de vakbeurzen goed voor 21.000 vierkante meter aan beursoppervlak in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken, die worden bezocht door zo’n 15.000 professionals. In 11 beurstheaters vinden meer dan 100 seminars, workshops en congressen plaats. 

Tot en met maandag 7 oktober kunt u hier gratis een toegangsbewijs regelen. Na 7 oktober kost de toegang € 25,- excl. BTW.

 

Bron / Foto: Vastgoedjournaal